Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Brut

DKK 110.00

10% rabat ved køb af 6 flasker.
Fragtfri levering ved køb over 1000 kr.

 

Beskrivelse

Druesorter: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc.

Universal brut, fremstillet af Sharma teknologi; et alternativ til mange europæiske mousserende vine.

Denne mousserende vin er delikat, lys gylden farve med et festligt glitter, overrasker med et smukt og stabilt små-bobler spil. Let og behagelig aroma, som er typisk for vine, fremstillet af Sharma, domineret af blomster og frugtagtige toner. Den friske bracing, tørre smag af brut responderer med en behagelig aromatisk eftersmag.

Den kan kombineres med en lang række af skaldyr retter, salater, tarteletter og tjene som aperitif.

Brand

Abrau Durso

Historien om Abrau Durso.

Den russiske Zar Alexander II, der var gift med den danske prinsesse Dagmar, kunne godt lide smagen af fransk champagne, og havde altid ønsket sig, at Rusland også havde et vinhus, som kunne producere mousserende vine til hoffet. Det første vinhus blev grundlagt i 1870 på et smukt sted i det sydlige Rusland ved Abrau-søen, i en landsby med navnet Abrau-Durso, der har sin egen smukke legende, som også har givet navn til vinhuset. I de første år producerede de stille vine, mens produktionen af mousserende vin først startede i 1896. Disse mousserende vine har efterfølgende gjort vinhuset berømt.

I 1905 inviterede den næste russiske Zar Nikolaj II den franske vinmager Victor Dravigny til at være chefschampanist i "Specifik Abrau-Durso vinhus". Med ham blev den klassiske metode til fremstilling af mousserende vine perfektioneret. Det var på dette tidspunkt, at Abrau-Durso-vinhus blev leverandør til det kongelige hof af Zar Nikolaj II, og afdelingens mousserende vine begyndte at blive eksporteret.

Mousserende vin fra Abrau-Durso-kældrene var det russiske aristokratis favoritdrink. Den blev serveret ved bordet til de russiske kejsere, senere til generalsekretærerne, og serveres nu ved ceremonielle modtagelser i Kreml.

Russisk mousserende vin

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Brut”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *