Menu

Filosofi

“Hvad, der er skabt af naturen, er altid bedre, end hvad der er blevet skabt kunstigt.”
Marcus Tullius Cicero

Vores filosofi, både i dyrkningen af vin og i vinproduktionen er, at returnere den til naturlige metoder. Vi har besluttet, at vi kun dyrker økologisk vin, derfor bruger vi ikke herbicider, pesticider eller kunstige gødningsstoffer, som krydses med mineraler fra jorden og optages i druerne til vin. Kun traditionelle midler (kobber, svovl) og biologiske urteekstrakter anvendes mod svampesygdomme – og dog kun i begrænset mængde. For at opnå den højere kvalitet i druerne, reducerer vi afgrøden til 1 kg pr. rod.

I vinproduktionen foretrækker vi også traditionelle vinfremstillingsmetoder inden reduktionsteknologi og byggæring og modning. Bortset fra svovl til vinstabilisering, bruger vi ikke hjælpemidler eller ædle gærkulturer, der gør livet lettere for vinavlere, men bringer mærkelige toner til vinen. Vores mål er, at producere vine, der så vidt muligt reflekterer vores vinmarkers bonitet.

Vores historie begyndte i 2003, da vi gradvist udvidede vores kælder.

De første flasker forlod vores kælder i 2005. Vi har produceret vin i lang tid. Ligesom enhver familie i New World, havde vi kun en lille vingård til eget brug. Denne lille vingård og den gamle kælder var vores arv, såvel som vores kærlighed til vin.

I 2006 begyndte vi at udvide vores vinmarker. Det første skridt var at plante 0,5 hektar vingård i Szilvas Völgy. Dette fulgtes i 2008 og 2009 oprettelsen af en vingård med en fordeling på 11,5 hektar i Janos Hegys bakke.

I 2010 overgik vi til økologisk vingård.

2013 var året for Autentista Association of Slovakia, som er det naturlige resultat af den langsigtede overvejelse af vin, som senere……….

 

0
    0
    Indkøbskurv