Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Semi Dry

DKK 110.00

10% rabat ved køb af 6 flasker.
Fragtfri levering ved køb over 1000 kr.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Druesorter: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc.

Denne mousserende vin med sine smukke gyldne farver, huskes for sin festlige pragt, og det faste spil af små bobler. Aromaen er karakteriseret ved Sharma-metoden med blomsterfrugt toner og hints af søde tropiske frugter. Smagen er velafbalanceret, frisk, med karakteristisk, for en halvtør vin, sødlig honning eftersmag.

Denne vin er til en festlig aften. En vidunderlig variant af en aperitif og fremragende akkompagnement til oste og frugt desserter.

Brand

Abrau Durso

Historien om Abrau Durso.

Den russiske Zar Alexander II, der var gift med den danske prinsesse Dagmar, kunne godt lide smagen af fransk champagne, og havde altid ønsket sig, at Rusland også havde et vinhus, som kunne producere mousserende vine til hoffet. Det første vinhus blev grundlagt i 1870 på et smukt sted i det sydlige Rusland ved Abrau-søen, i en landsby med navnet Abrau-Durso, der har sin egen smukke legende, som også har givet navn til vinhuset. I de første år producerede de stille vine, mens produktionen af mousserende vin først startede i 1896. Disse mousserende vine har efterfølgende gjort vinhuset berømt.

I 1905 inviterede den næste russiske Zar Nikolaj II den franske vinmager Victor Dravigny til at være chefschampanist i "Specifik Abrau-Durso vinhus". Med ham blev den klassiske metode til fremstilling af mousserende vine perfektioneret. Det var på dette tidspunkt, at Abrau-Durso-vinhus blev leverandør til det kongelige hof af Zar Nikolaj II, og afdelingens mousserende vine begyndte at blive eksporteret.

Mousserende vin fra Abrau-Durso-kældrene var det russiske aristokratis favoritdrink. Den blev serveret ved bordet til de russiske kejsere, senere til generalsekretærerne, og serveres nu ved ceremonielle modtagelser i Kreml.

Russisk mousserende vin

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Semi Dry”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *