Dunaj

DKK 225.00

Autentissk vin

10% rabat ved køb af 6 flasker.
Fragtfri levering ved køb over 1000 kr.

Beskrivelse

Familien Kasnyik er en af de tre grundlæggere af Autentista Slovakiet. Alle vine herfra er produceret på den traditionelle metode uden brug af gær, enzymer eller andre tilsætningstoffer. På grund af det mindre svovlindhold er vinen også velegnet til personer med følsomhed over for svovldioxid.

Siden 2014 har familie vingård været udelukkende i Bio Grape Growing Mode. Etiketten mærket Autentista Slovakia.

Vinen er lavet ved hjælp af en traditionel metode uden brug af udvalgte gær, enzymer og andre tilsætningsstoffer. Vinen er ikke klaret eller filtreret. Etiketten mærket Autentista Slovakia. Takket være et meget lavt svovlindhold på kun 29 mg/l er dene vin også velegnet til personer med følsomhed over for højere svovldioxidindhold.

Farven er mørk, næsten uigennemsigtig. Rige aromaer drejer tonerne til moden frugt med skovbærens dominans suppleret med blommer. Smagen er saftig, med frugtagtig sødme, beriget med fint krydderi, kaffe og chokolade . Søde tanniner, ledsaget af Strekovs jordegenskaber, tilføjer vinen både charme af og ekstraordinær elegance. Det resterende sukker på 2,4 gram skinner igennem vinen, og bringer fortryllelse til tungen. En lang vedvarende eftersmag .

Fremragende Donaj vil helt sikkert vække appetit for elskere af stærke ekstrakter. Takket være den ekstraordinære alsidighed er denne vin en uundværlig partner til duer og rødt kød. Men også en overraskende behagelig følgesvend til en chokolade dessert.

Brand

Kasnyik

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
År

2016

Druesort

Dunaj

Oprindelsesland

Slovakiet

Oprindelse af druer

Južnoslovenská vinohradnícka oblast, Strekov

Kategori

Rødvin

Type

Tør

Volumen

0,75l

Alkohol

15%, 16,0%

Sukkerindhold druer ved høst

25 ° NM

Sukkerindhold

2,4 g / l

Anvendelsestemperatur

14-18 ° C

Opbevaringstemperatur

10-12 ° C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunaj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *