Abrau-Durso Victor Dravigny Brut Rose

DKK 200.00

10% rabat ved køb af 6 flasker.
Fragtfri levering ved køb over 1000 kr.

 

Beskrivelse

Druesorter: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Franc.

Rose Brut fra kollektionen af Victor Dravigny, er fremstillet af et ensemble af klassiske champagner og internationale sorter: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Franc. Mousserende vin har et sjældent skær af laksefarve, som reflekteres med en koral glød, en stabil mousse og elegant perlage. Den friske duft er domineret af skov og have, bær-noter (ribs og jordbær) og blodappelsiner. Smagen er rig og forfriskende med en overvægt af citrusfrugter og korender toner i den første bølge, den ædle og lange aromatiske eftersmag.

Pink classic brut er universel til gastronomiske kombinationer. Den kan serveres til næsten alt – fra kolde forretter til desserter med friske røde bær. Vi anbefaler at prøve den til magert andebryst, rød kaviar, tatar af laks, tun carpaccio eller kold roastbeef, kalvekød i hvid sauce, parmesan og frisk rugula.

Brand

Abrau Durso

Historien om Abrau Durso.

Den russiske Zar Alexander II, der var gift med den danske prinsesse Dagmar, kunne godt lide smagen af fransk champagne, og havde altid ønsket sig, at Rusland også havde et vinhus, som kunne producere mousserende vine til hoffet. Det første vinhus blev grundlagt i 1870 på et smukt sted i det sydlige Rusland ved Abrau-søen, i en landsby med navnet Abrau-Durso, der har sin egen smukke legende, som også har givet navn til vinhuset. I de første år producerede de stille vine, mens produktionen af mousserende vin først startede i 1896. Disse mousserende vine har efterfølgende gjort vinhuset berømt.

I 1905 inviterede den næste russiske Zar Nikolaj II den franske vinmager Victor Dravigny til at være chefschampanist i "Specifik Abrau-Durso vinhus". Med ham blev den klassiske metode til fremstilling af mousserende vine perfektioneret. Det var på dette tidspunkt, at Abrau-Durso-vinhus blev leverandør til det kongelige hof af Zar Nikolaj II, og afdelingens mousserende vine begyndte at blive eksporteret.

Mousserende vin fra Abrau-Durso-kældrene var det russiske aristokratis favoritdrink. Den blev serveret ved bordet til de russiske kejsere, senere til generalsekretærerne, og serveres nu ved ceremonielle modtagelser i Kreml.

Victor Dravigny

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abrau-Durso Victor Dravigny Brut Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *