Tramin Orange

DKK 200.00

Autentisk og organisk vin

10% rabat ved køb af 6 flasker.
Fragtfri levering ved køb over 1000 kr.

Beskrivelse

Familien Kasnyik er en af de tre grundlæggere af Autentista Slovakiet. Alle vine herfra er produceret på den traditionelle metode uden brug af gær, enzymer eller andre tilsætningstoffer. På grund af det mindre svovlindhold er vinen også velegnet til personer med følsomhed over for svovldioxid.

Siden 2014 har familie vingård været udelukkende i Bio Grape Growing Mode. Etiketten mærket Autentista Slovakia.

Vinen bliver lavet på den antikke metode til hvidvinproduktion. Samme procedure bliver anvendtpå røde vine, druerne bliver skrællet sammen med peeling uden gær-tilsætning. Maceration varer 12 dage, derefter modnes vinen i 13 måneder i gamle egetræstønder uden afklaring eller filtrering.
Traminens magt og ekspressivitet er imponerende mildnet af den valgte form for vinfremstilling. De første note læses allerede ved første åndedræt. Vinen har en god surhed, saft, og teksturen beriges af berøringen af garvning. Sød duft med noter af tørret abrikos, appelsinskal og fint krydderi. Smagen er tør, har meget aroma af friske druer, og sluttes med en lang behalige eftersmag. Usædvanlig, men ekstremt interessant og spektakulær orange Tramin!

Takket være sin ekstraordinære alsidighed, vinder vinen stigende opmærksomhed blandt vinelskere og kokke. Denne specifikke Tramin Orange kan også klare mellemtunge fiskarter og endda lettere kødvarianter. Vinen er et godt suppliment til julemiddag.

Brand

Kasnyik

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
År

2016

Druesort

Tramin red

Oprindelsesland

Slovakiet

Oprindelse af druer

Južnoslovenská vinohradnícka oblast, Strekov

Kategori

Orange vin

Type

Tør

Volumen

0,75l

Alkohol

12,6%

Sukkerindhold druer ved høst

22 ° NM

Sukkerindhold

1,1 g / l

Anvendelsestemperatur

10-12 ° C

Opbevaringstemperatur

10-12 ° C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tramin Orange”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *