Menu

Den mest populære og berømte kollektion af mousserende vine fra det russiske vinhus “Abrau-Durso” med en sort diamantformet etiket. Vinen laves på den italienske metode –  charmat. Årsagen til succes ligger i en perfekt afbalanceret aroma og fremragende smag, som blev skabt af de bedste russiske og franske vinproducenter. En anden vigtig fordel er det originale og elegante design, der skaber et førsteklasses mindeværdigt billede. Fordelene ved “russisk mousserende vin  Abrau-Durso” ses af fagfolk: denne mousserende vin er præget af dusinvis af medaljer fra internationale og indenlandske vinsmagningstests. 

BRUT

Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Brut

Druesorter: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc.

Universal brut, fremstillet af Sharma teknologi; et alternativ til mange europæiske mousserende vine.
Denne mousserende vin er delikat, lys gylden farve med et festligt glitter, overrasker med et smukt og stabilt små-bobler spil. Let og behagelig aroma, som er typisk for vine, fremstillet af Sharma, domineret af blomster og frugtagtige toner. Den friske bracing, tørre smag af brut responderer med en behagelig aromatisk eftersmag.

Den kan kombineres med en lang række af skaldyr retter, salater, tarteletter og tjene som aperitif.

HALVSØD

Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Semi Sweet

Druesorter: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc.

Vinen er lys halmfarvet med en gylden glans, og et livligt spil med bobler. Aromaen er lys, frisk og ren med behagelige toner af citrusfrugter, gule æbler og pærer. Fremragende afbalanceret halv-sød smag fortsætter frugtsmagens aroma, og slutter med en lang aromatisk eftersmag.

Vin til fester, vil tjene som en vellykket aperitif, og er også egnet til en bred vifte af snacks og lette desserter.

HALVTØR

Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Semi Dry

Druesorter: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc.

Denne mousserende vin med sine smukke gyldne farver, huskes for sin festlige pragt, og det faste spil af små bobler. Aromaen er karakteriseret ved Sharma-metoden med blomsterfrugt toner og hints af søde tropiske frugter. Smagen er velafbalanceret, frisk, med karakteristisk, for en halvtør vin, sødlig honning eftersmag.

Denne vin er til en festlig aften. En vidunderlig variant af en aperitif og fremragende akkompagnement til oste og frugt desserter.

HALVTØR ROSÉ

Abrau-Durso Russian Sparkling Wine Rosé

Druesorter: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Aligote.

Denne vin tiltrækker sig opmærksomhed takket være sin meget smukke lyserøde farve med en rubin-refleksion, og et stabilt boble-spil. Den delikate og friske duft er fyldt med toner af røde vilde bær, antydninger af hindbær og jordbær. Den fulde og silkeagtige smag bevarer en fremragende balance mellem frugt, sødme og surhed, der slutter med en behagelig eftersmag.

En blid vin til en romantisk aften, og en vidunderlig gastronomisk partner til bær-dessert.

HALVSØD

Abrau-Durso Russian Sparkling Wine red Semi sweat

Druesorter: Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc.

Vin overraskelser med sin dybe, smukke og meget rig rubinrød farve, der har livlige rødlige refleksioner og stabil mousse. Rige aroma fanger med en udtryksfuld toner af frisk granatæble juice og pureret solbær. Smagen er mindeværdig med fløjlsagtig tekstur og behagelig mild syrlighed i eftersmagen.

Gourmetvin, der kan serveres med kødretter, og med en bred vifte af hårde, modne oste og chokolade desserter.

0
    0
    Indkøbskurv