Menu

Den første og hidtil eneste premium Blanc de Blancs mousserende vin (“hvid fra hvid”) i Abrau-Durso-sortimentet er udelukkende oprettet på grundlag af den udvalgte hvide druesort Chardonnay. Denne vin til sande vindere hedder med rette “hvidguld af vinfremstilling”. Det er Blanc de Blancs, der betragtes som toppen af mousserende vines stil. Denne mousserende vin har et stort potentiale for eksponering, så den købes ofte til indsamling og specielle øjeblikke. En delikat, elegant og afbalanceret smag Blanc de Blancs er i stand til at forgylde enhver fest.

BLANC DE BLANCS BRUT

Abrau-Durso Blanc de Blancs

Druesorter: 100% Chardonnay.

Blanc de Blancs er præget af en elegant gylden farve med en let strå-refleksion. En rig, frisk og hel bouquet med nuancer af brioche og smør, ledsages af et kraftigt spil af små bobler. I dybden af duften gættes toner af hvide blomster og saftige frugter. Smag af frugt, som er rig, mættet og med tæt og cremet konsistens, danner et kompleks akkord spil af citrus-frugter og hvide blomster, der giver en afbalanceret og behagelig eftersmag.

Blød elegant mousserende vin med frisk mineralsk smag vil tjene som det perfekte akkompagnement til sofistikerede skaldyr, hummere, krabber og østers. En kompleks mousserende vin, som vil fungere som en glimrende mulighed ved højtidelige lejligheder.

0
    0
    Indkøbskurv