Menu

Kollektion af Abrau Light blev først introducere i 2014. Abrau Light er en mousserende vindrik. Den væsentligste forskel fra traditionelle mousserende vine med blomster-toner i duften, er lys men mættet farve med dominerende nuancer af frugt i smagen. Stilen af vin af høj kvalitet afspejler tendensen i verdens vin mode. Denne kollektion er blevet udarbejdet af franske vinmagere fra det russiske vinhus Abrau-Durso.

  • Moderne design og elegant flaskeform skaber et dristigt og trendigt billede af mousserende cocktails.
  • Lavet med de nyeste trends i moderne vin mode.
  • Den har en rig, afrundet smag i samspil med frugt og blomsteraroma.
  • En fremragende drink til fester og andre sammenkomster, og er en vidunderlig base for cocktails.
  • Attraktiv pris.

Semi-Sweet White

Mousserende vindrik med lys strå-farve og smukt grønligt skær. Den har en delikat, afbalanceret aroma af frugt og blomster. Behagelig sødme i smagen, der er harmonisk suppleret med fin gastronomisk surhed og frisk mineral eftersmag.

Serveres ikke kun som en vidunderlig aperitif, men er også egnet som en komponent til frugtcocktails. Den anbefales som et akkompagnement til det japanske køkken (sushi), unge oste, friske kager, frugt, desserter og mousses.

Sweet White

Mousserende vindrik med let halmfarve og en tynd grønlig farvetone. Den har en fin, afbalanceret aroma af frugt og blomster. Den behagelige sødme i smagen er harmonisk suppleret med en fin gastronomisk surhed og frisk mineral eftersmag.

Vil danne en vidunderlig gastronomisk helhed med fisk og skaldyr-retter, oste og frugt.

Rosa Semi-Sweet

Mousserende vindrik med skøn lyserød farve. I duften er der toner af blomstrende syren, te-rose, akacie og røde bær. Blid sødme i smagen, smukt suppleret af elegante tanniner og en dyb, rig eftersmag.

Rosa halvsød mousserende drink Abrau Light er perfekt kombineret med retter fra det asiatiske køkken (kylling i teriyaki sauce, varme nudler, rejer i sur-sød sauce) samt med en række desserter, bær og frugter.

0
    0
    Indkøbskurv