Menu

Ligesom franske Grand Cru-vine er Imperial-mousserende vin fremstillet af druer fra de bedste steder af Abrau-Durso vinmarkerne. Kejserlige mousserende vine fremstilles kun fra cuvée, det vil sige første pressesaft af udvalgte druer. Mousserende vin er i flasker i bjergtunnellen i mere end tre år, ved hjælp af en fransk champagniseringsteknik. Den højeste kvalitet af kejserlige mousserende vine er blevet bekræftet af guld- og sølvmedaljere, vundet ved større internationale vinsmagningskonkurrencer, herunder IWSC, IWC, Mundus Vine og Decanter.

Cuvee Alexander II Brut VINTAGE

Druesorter: Pinot Blanc, Pinot Noir, chardonnay, Riesling

Mousserende vin af lys gylden skygge, med et lys glitter og intensiv perlage i traditionel russisk stil. Den har en dyb bouquet og rig aroma af moden mousserende vin med ekspressive toner af rugbrødsskorpe og æblejuice, klumpet fløde, solsikkefrø og forfriskende nuancer af citronskal.

Smagen er frisk, spændende, æble-citrus i den første bølge, og mineral i eftersmagen.

En klassisk mild brut fra traditionelle druesorter vil være en perfekt aperitif før en gallamiddag. Den kan også leveres til hvide fiskeretter (gedde, aborre, ørred og pighvar), jacobsmuslinger, bløde oste som camembert og brie.

Cuvee Alexander II Brut Rosé

Druesorter: Pinot Noir, Chardonnay

En fremragende rosé Brut-version lavet af rød druesort Pinot Noir med tilføjelsen af hvid Chardonnay – sikkert de største gastronomiske druer i verden. Denne mousserende vin har en delikat “laks”-skygge med lys koralglans og energisk leg af små bobler. En fin, subtil aroma er fyldt med noter af bær, hvor kombinationen af hindbær og laurbærblade synes at være den mest adskilte. Denne mousserende vin har en tæt struktureret smag, og en perfekt surhedsbalance med godt potentiale til modning. Eftersmagen er lang, mineralsk, med forskellige bløde tanniner.

Pinot Noir og Chardonnay-baserede Brut er en alsidig vin til gastronomiske kombinationer. Det er et ideelt akkompagnement til foie gras, tatar eller oksekød carpaccio og tun sashimi. Den er et fremragende match til koldt oksekød, and (confit, magert) og ældre oste.