Menu

Virksomheden VINO-MASARYK R s.r.o. blev grundlagt i l996 af Alojza Masaryk, som havde 30 års erfaring med vinavl og vinfremstilling.

Han og hans ledsagere grundlagde en nu kendt forretning i den antikke kongelige by Skalica. Han agtede, at lære slovakkerne at drikke og genkende vin af kvalitet, især i hjemmet, fordi det, vi har derhjemme, ofte er undervurderet.

Virksomheden startede med to medarbejdere, men efterhånden som efterspørgslen efter Masaryk-vin spredtes, har kunderne vænnet sig til brandet og de typiske kvalitetsvine fra dette område. Nye, mere vinstokke-egnede områder, lager og butikker ble derfor søgt. De fandt en dejlig historisk bygning i centrum, hvor de etablerede sig, og der kom flere ansatte til. Alojza Masaryk lægger hele sin sjæl og ånd i vinproduktionen, hvilket bemærkes af de trofaste kunder. De forskellige vinsmagnings-arrangementer er meget efterspurgte blandt virksomheder og private. Et sted, hvor vinelskere føler sig godt tilpas, og kan lide at komme tilbage til.

Vi stræber eftre at levere den bedst mulige service til vores kunder. Du kan ikke finde vores vine i supermarkeder, men kun på hoteller, restauranter, i butikker med vin-gaver, på vinbarer og i vin-butikker. Vi fokuserer på kvalitet, ikke kvantitet. Vi producerer mange slags vine hvert år, men i begrænsede mængder. Vi har 20 -35 slags på listen. Udover egne vinmarker, samarbejder vi med landbrugskooperativer og producenter i St. Peter Strekov og Retten i Zittau.

 

Vores filosofi

Vi producerer naturlige vine uden kemikalier og forskellige tilsætningsstoffer. I forskellige undersøgelser blev det konstateret, at jorden, hvor vores vinmarker er plantet i Skalica, er meget specifik, og især  Frankovka-sorten indeholder så mange antioxidanter, at den faktisk i sig selv er et lægemiddelprodukt.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.